?>

TOKCAN OKURU MUSTAFA’YA EYÜP AMCASINDAN SÜRPRİZ!

Gündem - 4 yıl önce

Tokat’ta Zeliha Hakan Arslan çiftinin 14 yıl sonra dünyaya gelen tek çocuğu 7 yaşındaki Mustafa, TOKCAN Dergisi aracılığıyla Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’na mesaj atarak evine davet etti. Eyüp Amcası ise bu isteği kırmadı. Sürpriz ziyarette kartopu eğlencesi de yaşandı.

Tokat’ta Zeliha ve Hakan Arslan çiftinin 14 yıl sonra dünyaya gelen tek çocukları Mustafa Arslan (7) sıkı bir TOKCAN Çocuk Dergisi okuyucusu. TOKCAN aracılığıyla Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’na bir mesaj atan küçük Mustafa, Eyüp Amcasını evine davet etti. Mesaja duyarsız kalmayan Belediye Başkanı, Mustafa’ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. TOKCAN Dergisi’nden de takip ettiği Eyüp Amcasını karşısında gören Mustafa ise büyük mutluluk yaşadı.

Eroğlu, evinde ziyaret ettiği Mustafa’ya “Neler yapıyorsun anlat bakalım. Okula gidiymusun? Diye sordu. İbn-i Sina İlkokulu 1. sınıf öğrencisi olduğunu söyleyen minik Mustafa’ya Başkan Eroğlu “Ama başlayamadın ki okula. Şansınıza okullar açıldı 1 hafta ya gitti ya gitmedi tekrar kapanınca mecburen böyle evdesin” dedi.

Mustafa’ya evinde bu sürpriz ziyaretin detayını veren Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, “Mustafa bize mesaj atmış, Bizim bir dergimiz var TOKCAN diye. Mustafa mesajında “Merhaba Eyüp Amca ben Mustafa Arslan. Cemalettin mahallesinde oturuyorum. Ellerinizden öperim.. diyerek bizi davet etmiş. Maşallah çok da güzel cümleler yazmış” diyerek minik Mustafa’yı öncelikle tebrik ettiğini belirtti ve mesajına karşılık Mustafa’yı ziyaret etmeye karar verdiğini söyledi.

“ÇOCUKLARI ÇOK SEVİYORUZ, ONLAR BİZİM GELECEĞİMİZ”

Mustafa’ya “Sevindin mi beni gördüğüne” diye soran ve evet cevabı alan Başkan Eroğlu, çocuklara ne kadar değer verdiğinden bahsederek “Biz sizleri çok seviyoruz. Çünkü sizler bizim geleceğimizsiniz. Yarının büyüklerisiniz. Bu ülkeyi, bu vatanı, bu şehri sizler daha iyi yerlere getireceksiniz. Bizim de görevimiz sizin gibi evlatlarımızı başımızın tacı yapmak, isteklerinizi yerine getirmek. Aradan yıllar geçer büyürsün Allah’ın izniyle hatırlarsın bu günleri tamam mı Mustafa” dedi.

TOKCAN DERGİSİNİ BİRLİKTE İNCELEDİLER

Tokcan dergisini inceleyen Mustafa’ya “Dergimizi okudun mu” diye soran Başkan Eroğlu, Mustafa’ya dergide yer alan kendi mesajını okuttu. Minik Mustafa Eyüp Eroğlu’nun ziyaretinden oldukça memnun olduğunu ifade ederken Eyüp Amcası Mustafa’ya getirdiği hediyeleri kendisine takdim etti. Hediyeler arasında oyuncak robotla karşılaşan Minik Mustafa oyuncağını denemeyi de ihmal etmedi. İlk oyununu ise Eyüp Amcası ile birlikte oynadı. Mustafa Başkan Eroğlu’na “Teşekkür ederim bir mesaj attım hemen geldi ve beni sevindirdi” diyerek hediyelerinden ötürü teşekkür etti.

BABA ARSLAN DA TEŞEKKÜR ETTİ

Baba Hakan Arslan ise “ Başkanımıza bizi evimizde ziyaret ettiği için çok teşekkür ediyorum. Oğluma hediye getirdiği için de. Bizim çocuğumuz yaklaşık 14 sene sonra oldu. Biz de sevindik. Başkanıma da teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” dedi.

7 yaşındaki Mustafa ileride Belediye Başkanı olma hayalinden de bahsederek “Ben de insanların yüzünü güldüreceğim. Çocuklara parklar yapacağım” dedi. Ardından TOKCAN Çocuk Dergisi ile poz veren Mustafa ve Eyüp Amcası sonra bahçeye çıkıp kartopu oynadı.

Haftanın Öne Çıkanları

TOKCAN OKURU MUSTAFA’YA EYÜP AMCASINDAN SÜRPRİZ!

2021-02-18 10:38 - Gündem

TARSİM Samsun Bölge Müdürü Tokat İl Tarım Ve Orman Müdürlüğünü Ziyaret Etti

2021-02-18 10:23 - Gündem

“NERDE DURDUĞUNUZUN NETLEŞMESİ LAZIM”

2021-02-17 10:30 - Gündem

Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Yeşilyurt ilçesinde taşımalı; Reşadiye ve Başçiftlik ilçe geneli ile Erbaa Gökal bölgesinde, yüz yüze eğitim-öğretime (özel eğitim ve rehabilitasyon kurumları dahil) 18.02.2021 Perşembe gü

2021-02-18 00:29 - Gündem

Ünlü psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu, 83 yaşında İstanbul Beşiktaş`ta yaşadığı evde ölü bulundu.

2021-02-16 20:58 - Gündem

KÖYLERİMİZDE KALKINMA İŞ MODELİ” TOPLANTISI YAPILDI

2021-02-17 10:28 - Gündem

Salgın Sürecinde Öğrencilerimiz Kitaptan Mahrum Kalmıyorlar

2021-02-18 10:34 - Gündem

BIST 100 endeksinde seansın sonunda hızlanan satışlarla günlük düşüş yüzde 1,26 oldu

2021-02-16 20:31 - Gündem

DEVA PARTİSİ YÖNETİMİNDEN GAZETEMİZE ZİYARET

2021-02-16 16:06 - Gündem

YORGUN MERMİ OLAYININ FAİLİNİ BULAN BAŞARILI POLİSLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

2021-02-17 10:29 - Gündem

İlgili Haberler

Samsunlu er şehit oldu

00:05 - Gündem

Narkotik polisinden torbacı operasyonu: 2 gözaltı

00:10 - Gündem

Konya’da trafik kazası: 3 yaralı

23:01 - Gündem

İntihar ettiği sanılan genç, haberlerde kendini görünce köyüne geri döndü

23:05 - Gündem

Kamyona çarpan motosikletteki 2 genç ağır yaralandı

23:35 - Gündem

Günün Manşetleri

Narkotik polisinden torbacı operasyonu: 2 gözaltı

00:10 - Gündem

Samsunlu er şehit oldu

00:05 - Gündem

Konya’da balkonda mahsur kalan kedi kurtarıldı

23:35 - Gündem

Kamyona çarpan motosikletteki 2 genç ağır yaralandı

23:35 - Gündem

İntihar ettiği sanılan genç, haberlerde kendini görünce köyüne geri döndü

23:05 - Gündem